PoE Shops Indexer — search for items with ease

It would be nice to have a checkbox near each line on currency market shop page in order to toggle the offer line on or off.
Lines grouping and collapsible groups would be nice too.
Last edited by g64 on Sep 30, 2018, 8:58:58 PM
I've noticed a bug when trying to match a count of X attributes from a list of attributes.

I've made a screenshot of what I mean:
https://monosnap.com/file/pogjyQzfqrwFwHy6FUGoFnaOO7zoRA

This doesn't seem to work properly, it matches also items that have only 1 of those properties instead of 2.

Thanks for this great tool, it makes trading a lot easier!
Last edited by XorceR on Oct 1, 2018, 8:47:11 AM
"
Completed 13 ChallengesXorceR wrote:
I've noticed a bug when trying to match a count of X attributes from a list of attributes.

I've made a screenshot of what I mean:
https://monosnap.com/file/pogjyQzfqrwFwHy6FUGoFnaOO7zoRA

This doesn't seem to work properly, it matches also items that have only 1 of those properties instead of 2.

Thanks for this great tool, it makes trading a lot easier!


Q: My search is returning items it shouldn't
  • If you are using a Count filter group, make sure every mod is listed once. Listing same mod multiple times would cause it to get counted multiple times.

I believe I found a bug (either that or I do not understand the syntax of the site?) I recently made a filter to find certain rings.

http://poe.trade/search/ukorarubamenas

The first filter group defines the minimum values of int, life and res.

The second filter group defines the bases that i'm looking for (since multiple bases are not possible using the specific base search)

The third filter group defines that I am looking for at least 1 and at most 1 t2 resistance suffix. (However, this one does not work)

The fouth filter group defines the affixes I do not want on the rings (works fine)

So I am not sure why the third filter group doesn't work properly? I tried to remove the pseudo total ele res in the first filter group and even that does not work.

Am I retarded or is something weird going on? :- )
"
Completed 15 ChallengesShadeqt wrote:
I believe I found a bug (either that or I do not understand the syntax of the site?) I recently made a filter to find certain rings.

http://poe.trade/search/ukorarubamenas

The first filter group defines the minimum values of int, life and res.

The second filter group defines the bases that i'm looking for (since multiple bases are not possible using the specific base search)

The third filter group defines that I am looking for at least 1 and at most 1 t2 resistance suffix. (However, this one does not work)

The fouth filter group defines the affixes I do not want on the rings (works fine)

So I am not sure why the third filter group doesn't work properly? I tried to remove the pseudo total ele res in the first filter group and even that does not work.

Am I retarded or is something weird going on? :- )


So like you noticed, the Count group only counts mods matching the specified min/max value. That's why if there's a ring which has +50 fire, +10 cold the cold res won't get counted by your filter and it will return count=1 and match the group. What you need to do is create another group like this: http://poe.trade/search/nukahiyugaraso
Hey i would like to ignore sellers. http://poe.trade/search/himomitateamit if you see here only 2 people blocking all other results
Hello xyz,

I've been an avid user of your website for a long time, but however recently I tried poe-trademacro for quick price checks and within a few hours I am suddenly seemingly blocked from the poe.trade website. Accessing through a proxy/vpn works fine, as from my mobile device, so I don't think it's my network. Please advise on how I may regain access. Thanks!

Edit: Oh I can access it now!
Last edited by Dreamscent on Oct 10, 2018, 7:29:14 AM
I'm having an issue with currency.poe.trade, set my fossils for a price and then changed it, but the price won't update on the site and still shows the old price. Tried removing all the fossil from the tab and putting them back with the new price, still shows the old one. Not sure what to do to fix it.

Hope someone can help me out.
I was using 0.7b version. Everything worked fine. When I started it, I was informed that there is a new version (0.7c). I installed it and now I can't login. It sais:

Failed to log in (invalid password or expired session ID? try re-logging with email/password pair or via steam)

Here how that looks like:

https://i.imgur.com/3l93xyC.jpg


Then I un-installed it and installed 'old' 0.7b version. Now that one doesn't work as well.

https://i.imgur.com/NXVCMUW.jpg

well fck! :(

xyz, can you check whats wrong?


Last time, when Delve league started Acquisition coudn't update topics on forum. You fixed it with 0.7b version. Now, new update release, and again issues. :(

Thanks in advance!

btw. I even re-installed C++ 2017 Redistributable (both x86 and x64) just in case. Still nothing.
Last edited by drunkydragon on Oct 12, 2018, 1:37:15 PM
hi

since today i cant go on poe trade ,say site dont work but with my 4g i can go on,can you look if i dont have a problem with my ip?

thx

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info