Common Technical Problems

"
ilizan wrote:
"
i am still having trouble getting to dominus it keeps disconnecting everytime i try and get past the last staircase. ive tried everything lowing settings maybe it into a smaller resolution and nothing works so please fix this getting really anooying not being able to progress


Same here!



Same also in Standard since release, in beta only one time.
Lag and then this message " An unexpected disconnection occured "
Last edited by Zigghi on October 28, 2013 7:22 PM
Same here, never hat problems like this and i play since the closed beta. Yesterday on the way to dominus and when fighting against him, i kept disconnecting and the portal is gone, which is the worst thing and i have to start again. Its really annoying that i cant go further with the game, and i'm lev41 now and want to get to cruel difficulty. Since today evening after the latest patch, i get disconnected every 3-5min. It happens too, when i only stand still in the city doing nothing. For me its unplayable at the moment. i hope GGG will fix it soon...
I'm getting the error an unexpected disconnection ocurred
Last edited by piaap on October 28, 2013 8:46 PM
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/558424

From my acc wiped all characters?
Some one know how help me and back them all?

Support admins, deal something with this problem, please.
A few months playing and now all empty - it is not normal =(
Hello,
I played the game during Closed and Open Beta, now I connected my PoE account with Steam Account and am playing from Steam.

While playing in the new Nemesis league I finally dropped my first unique after killing Vaal. I immediately id it and equipped it but didn't get the achievement 'One of a Kind'. I tried equipping and unequipping and reloging and still achievement wasn't unlocked.

Is there something that I could do to unlock the achievement (other than using 3rd party achievement unlockers ;) )

Cheers
I'm really happy the disconnects on Eu Gateay were gone for the last 2 hours. WinMTR was looking good too, only 20% packet loss on the last hop. Btw i have wired connection. Don*t know what happened that it is working now, but thats really nice. I hope that the people who encountered problems can play now too.
"
Sirk77 wrote:
I keep getting the following in the middle of the download:

Title: Connection Failure

Error: Server returned nothing (no header, no data) while downloading
http://pathcdn.pathofexile.com/1.0.0.2/Art/Models/Terrain/Act4...etc

The http path and file names change but the error is always the same.

The good news is that when I restart the download it picks up where it left off. The bad news is that I have to babysit the download.

I am like 100% sure this is not me. I've done the following:

-Cleared my DNS cache
-Turned off my AV protection

I'm using Google for DNS (8.8.8.8)

Thanks!


This is crap! I'm at the last 10MB and it is stuck. The installer for PoE is a PoS. What the heck man! This isn't rocket science. I'm just trying to INSTALL your game. This thing is worse than Healthcare.gov.
"
amakatanau wrote:
i have this bad boy, some kind a problem with sounds... yesterday it was a woman's voice that had problem when loading zones. http://www.bildites.lv/images/jlhn9u5thzxni4r0en.png


Same here. Sometimes male/female/monster exception with the ogg sound files. Seems to be occurring when trying to enter The Library. not playable right now with this annoying appcrash so i guess i'll wait a few weeks and see if its fixed.
Hello I have a friend of mine who has a problem with his path of exile when he play a bug that make it not allow to hit the mob while I can still hit. Can you help? sorry I'm not good in English
"
Sirk77 wrote:
"
Sirk77 wrote:
I keep getting the following in the middle of the download:

Title: Connection Failure

Error: Server returned nothing (no header, no data) while downloading
http://pathcdn.pathofexile.com/1.0.0.2/Art/Models/Terrain/Act4...etc

The http path and file names change but the error is always the same.

The good news is that when I restart the download it picks up where it left off. The bad news is that I have to babysit the download.

I am like 100% sure this is not me. I've done the following:

-Cleared my DNS cache
-Turned off my AV protection

I'm using Google for DNS (8.8.8.8)

Thanks!


This is crap! I'm at the last 10MB and it is stuck. The installer for PoE is a PoS. What the heck man! This isn't rocket science. I'm just trying to INSTALL your game. This thing is worse than Healthcare.gov.


I used Steam. Steam is perfect and can do nothing wrong. Took me about 10 minutes to download the game.
"
piaap wrote:
Same here, never hat problems like this and i play since the closed beta. Yesterday on the way to dominus and when fighting against him, i kept disconnecting and the portal is gone, which is the worst thing and i have to start again. Its really annoying that i cant go further with the game, and i'm lev41 now and want to get to cruel difficulty. Since today evening after the latest patch, i get disconnected every 3-5min. It happens too, when i only stand still in the city doing nothing. For me its unplayable at the moment. i hope GGG will fix it soon...
I'm getting the error an unexpected disconnection ocurred


Similar probelm here,but on Act1 Normal.

Maybe the server capaciyt is lower compare with the player number?

I had this unexpected disconnection 2 times yesterday evening within 2 hours.
Ing:Ponfer

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info