0.10.0f Patch Notes

"
Jonathan wrote:
"
Velijah wrote:
"
haloja wrote:
Please fix the crash when loading any act 3 zone:


I have the same problem occurring when trying to load Act 3/ Battlefront.


Are you using 32 bit windows? If you are, are you using the "High" texture detail setting? If so, please change back to Medium and the problem will hopefully go away.


That solution doesn't work. It's weird because there was similar problem in closed beta with changing zones in Act II and changing textures to Medium actually worked in regard to that bug. Not it Act III, though. Please fix it guys, it's really one of the most gamebreaking bugs this game currently has and I just refuse to live with it when I can play much more demanding games with no problems on W7 32-bit.
Yay! Patch for Exile :)

I had a 20 crash in act3(boss area) within 1h play i hope that is over :D
"Having a Key, having a game, Playing all day"
Life is just a game.
IGN: Toxic_FB_ToxCs
Last edited by Toxic999 on Feb 4, 2013, 6:36:28 AM
Still no fix to crashes related to Windows 7 32-bit?
Hey,

after the patch today i logged in (Templar lvl 25 in Act II) and i used the waypoint to Crossroads and i activated my tempest shield. Now i get into a fight and I DEAL NO DAMAGE with my weapon and no damage with my Magic Spells. Well, i died because of this and tested it again and again, but the only way i deal damage to the creatures out there is with my Tempest shield.

PLS HELP ME


Edit: No Damage in Act I too. Only reflected melee damage and tempest shield.
No Change after a restart of the game.

Problem Fixed.
Last edited by Nimrod22 on Feb 4, 2013, 8:24:37 AM
"
Nimrod22 wrote:
Hey,

after the patch today i logged in (Templar lvl 25 in Act II) and i used the waypoint to Crossroads and i activated my tempest shield. Now i get into a fight and I DEAL NO DAMAGE with my weapon and no damage with my Magic Spells. Well, i died because of this and tested it again and again, but the only way i deal damage to the creatures out there is with my Tempest shield.

PLS HELP ME


Edit: No Damage in Act I too. Only reflected melee damage and tempest shield.


I just used Tempest Shield and I did damage just fine.

So whatever your problem is I don't think it is related to Tempest Shield.
It don't belongs to the Tempest Shield. I knewed that before your answer. The problem is i can't deal damage with melee weapons and magic spells. The Tempest shield works and the reflection melee damge works too.


I also created a new char yet and they work fine. Only the main character is bugged. :(

Problem Fixed.
Last edited by Nimrod22 on Feb 4, 2013, 8:24:56 AM
keep em coming chris
Patch is not download, I hope to fix it.
"
Ihmemies2 wrote:
Pity there's no better visible targeting cursor yet :D


+1

The timing of this patch couldn't have been better, it downloaded and installed as I was up to the final dungeon in Act 3 Normal.
Computer specifications:
Windows 10 Pro x64 v1909 | Intel i7 920 | ASUS P6T Motherboard | 24GB RAM | MSI Geforce 1070Ti Gamer | Corsair AX 760watt PSU | Samsung 860 Pro 512GB SSD

Alwa's Legacy Kickstarter:
https://www.kickstarter.com/projects/eldenpixels/alwas-legacy

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info