Hungarian Corner
|
Haha
Na erre tényleg nem számítottam! Német sarok mellett magyar sarok, ezt nektek európa! Egyébként mit tudtok, mekkora lehet az itteni magyar közösség? Van esetleg egy jelentősebb klán ami összefogja a többséget? |
|
|
Ha visszaolvasol, akkor máris megtudod. :)
ElysiumGate POE Klán:
http://www.pathofexile.com/guild/profile/91153 IGN: RedDuh |
|
|
Hellósztok.
Olyan problémám lenne hogy,dinamikus az ip címem, így minden nap mikor bejelentkezek lock-olják az accom, így mindíg kapok egy mail amibe benne van a kód az unlockoláshoz. A kérdésem az lenne ki lehet-e valahogy azt kapcsolni hogy ne kelljen minden bejelentkezésnél kódot mindíg bemásolni. Előre köszönöm a segítséget. |
|
|
Ugyanez a dinamikus IP-cím miatti állandó blokkolás van nálam is :P
|
|
" nem, sajnos nem lehet. |
|
|
Üdv mindenkinek! Akinek van kedve, csatlakozzon a klánunkhoz. A neve Kingdom of Gods. Illetve nyugodtan bejelölhettek barátnak is. A nevem: TheGodOfWarriors. A guild tagsághoz előfeltétel nincs, maximum az, hogy játsszál rendesen ;-)
Facebook csoport is van: Path of Exile - Kingdom of Gods Guild (HUN) Last edited by DaemonXHUN#3411 on Jan 12, 2014, 5:22:04 AM
|
|
|
Sziasztok! Jó tudni, hogy többen vannak magyarok közül. Kár hogy korábban nem találtam meg ezt az al-fórumot, sokat segített volna. :) sandor555 ti mennyire vagytok aktívak? Hasznát látjátok egy jelentleg 28-as templarnak? Sajnos azzal még nem vagyok egészen tisztában, hogy ilyen játékokban a guildeknek milyen célja van, azon kívül hogy közösséget alkotnak. :)
|
|
|
Magyar Guildet keresek.
|
|
|
Ha kicsit visszaolvasol, 2 magyar guildbe is lehet csatlakozni. Érdemes valamelyik leadert ingame keresned!
|
|
|
Sziasztok , en 3 napja kezdtem el POE-et megkell hagyni 8 eve ez az elso hack n slash jatek amit gamelek, es igazan szokatlan es egyben szorakoztato, keresnek 1 aktiv magyar legiot s akarki aki segitene vagy csak csupan beszelgetne add oljon baratnak MrsHattori-t, ranger :) mrt igy egyedul solo-ban kicsit unalmas megkellhagyni
|
|