Hungarian Corner
|
Olyan jó lenne, ha végre beraknának egy friend listet...tleg nem kell csicsának lennie csak látnám hogy kik vannak online, aztán ráérnének kipofozni, de ez elég alapvető funkciója lenne egy mmo-nak :/
"I'm programmed to say something that is kind and uplifting at this point, but there is apparently an error that is working in my favor."
|
|
|
csak pár órája találtam rá erre a játékra, egyből regeltem is, de már tűkön ülök.. ki akarom próbálniiiii :D
|
|
|
császtok :D nemis igazán láttam tegnap hogy vannak magyarok fasza!:D valaki aki már bejutott irjonmár valamit a gameről hogy mégis mire lehet számítani köszi!:D meg ha akad felesleges "friendkey" azt is elfogadom:P ;> mint gondolom sokan mások na m1 csak leirtam h tudjátok:P
szóval lécc valaki irjale:D a "tapasztalatait" Blood and Glory!
|
|
" en 2 napja regeltem és semmi :/ persze vannak olyanokis akik 1 éve meg ilyenek de lattam olyatis h jan 23. an lett krealva az acc es tegnap kisorsoltak szóval 100%ra random semmit nem vesz figyelembe kb aztmondja ez a chris nevü tag hogy elvileg a forum usereknek 10x nagyobb az esélyük de kétlem.... akkor nem lenne random... és igy is több a 0 hozzászólásos mint a fórumuser...:D Blood and Glory!
|
|
" Nyitottam 1 thread et a suggestion s alá kommentelj bele angolul hogy miért szeretnél friendlistet:) http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/17366 Csak mert ezek a chris ék azt hiszik hogy szar ötleteim vannak vagy nemtudom... nem akarják elhinni hogy a béta inviterjük 1 fos és hogy hülyén találták ki az egész oldalnak a mehanikáját xD.... na m1 Mutassuk meg nekik hogy egy online game = a barátlistával!:D Blood and Glory!
|
|
" tudom, hogy olyanok is vannak akik már egy éve várnak rá.. dehát a remény hal meg utoljára :D még mindig előbb fogok vele játszani mint a diablo 3-al... nem mintha hasonlítgatni akarnám a két játékot :D |
|
" hallod én is pontosan igy vagyok vele... remelem mielőtt kijön a diablo3 tudok majd ezzel játszani:P en 100% osan diablo3 as vagyok:P de azért itt is szervezkedek mivel szeretem az underdevelopment game eket mivel hozzá tudod adni te is a saját ötleteidet és ha a készítők is jónak látják akkor hozzárakják és személyszerint jobb egy olyan játékkal játszani aminek a felépülésébe valamilyen módon te is részt vettél én ezen a véleményen vagyok:) Blood and Glory!
|
|
|
Én két hét híján egy évet vártam a bétakulcsra és akkor is egy külföldi sráctól kaptam freind invitet, éppen azzal hogy én voltam a legrégbben regisztrált account a jelentkezők közül! Érdemes nézegetni itt a "beta invite discussion" fórumot sokan ajánlanak fel kulcsokat.
Itt van még egy fórum a játékról elég sok mindent megtudhatsz belőle: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1307696391 Freindlist, tényleg nem volna rossz, de szerintem majd csak a guildrendszerrel együtt rakják majd be, lesz valószínüleg az is, mert mikor rákattintasz valamilyen karakterre a játékban, ott van egy "invite to guild" opció is csak szürkével, abban a menüben még csak a "invite to party", és az "ignore" sor müködik. A D3 pár napja bejelentett változásait olvasva szerintem bőven lesz még időd ezzel játszani. |
|
" tudom:D:D tudom hogy bőven lesz még időm játszani de a kérdés az hogy mikortol kezdhetem el játékot:D mert nemhiszem hogy ez kisorsolna... kevesebb esélyed van rá mint a lottó 5 ösre xD de reménykedem:D nemsokára ránézek arra az sg s thread re ugyis van accom:D Blood and Glory!
|
|
|
Üdv midenkinek!
Ha már igy megindult ez a topik akkor megragadom az alkalmat és tarhálok 1 béta kulcsot hátha megszán valaki. 2011 március óta szeretném kipróbálni ezt a játékot de még nemsikerüt szóval...PLZ |