PoE 1 PC servers are restarting now. They should be back up in approximately .PoE 2 servers are restarting now. They should be back up in approximately .PoE 1 Xbox servers are restarting now. They should be back up in approximately .PoE 1 Sony servers are restarting now. They should be back up in approximately .
            PoE 1 PC servers are undergoing maintenance. Some features will be unavailable.PoE 1 Xbox servers are undergoing maintenance. Some features will be unavailable.PoE 1 Sony servers are undergoing maintenance. Some features will be unavailable.PoE 2 servers are undergoing maintenance. Some features will be unavailable.

Hungarian Corner
| Remélem lesz aki csatlakozik, ehhez a nagyszerű játékhoz. Last bumped on Mar 14, 2018, 3:40:00 PM |   | 
| Én biztosan, ha kisorsol végre a nagytestvér :) |   | 
| A nagy testvér elég érdekesen sorsol! Ha kapok kulcsot kölcsönösen osztozkodom. |   | 
| Most, hogy megalapítottad a magyar közösséget é, én is itt fogok osztani, ha szert teszek néhány kulcsra :) |   | 
| Kíváncsian várom, hány magyar szeretne részt venni a Betaban és később a játékot játszani. |   | 
| Hello lengyel, magyar két jó barát, együtt harcol, s issza borát :) http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011 |   | 
| Hello! :) Így igaz |   | 
| halihó arcok, nem gondoltam h ennyien vannak még hasonajkúak ezen a fórumon :P mindenkihez hasonlóan én is szívesen csatlakoznék már a mészárláshoz. természetesen így sokkal egyszerűbb lesz kiosztanom a potenciális buddy-kulcsaimat ha egyáltalán kiválasztódom :P |   | 
| A következő szerencsés nyertes: udvaridani1998 valószínűleg magyar :D |   | 
| Igen az, bár nem igazán forum kedvelő ezek szerint. |   |