Search box on the Subterranean Chart is not working

Hi,

I don't know maybe I do something wrong but the LS+<- does not activate the search box.
I tried to use everywhere, in delve, in HO but still nothing...

Anyone else has the same problem?

Thanks,
Snorf
Last edited by Snorf on Oct 11, 2018, 7:38:41 AM
Last bumped on Nov 7, 2018, 12:46:59 PM
I have not been able to get the Delve search to work either. But I have not yet engaged google on the problem and so I am unsure if the problem is the game or just me (once again).
I haven't been able to get it to work anywhere, either. Nothing... LS+< (dpad) does nothing.

XBox One, regular controller, no "Delve Map Search" joy. :(
/bump 'cause no workee...

Anyone NOT have a problem using the Delve Map Search/Highlight feature? If so, how do you get it to work? :)

It'd be nice to have that feature.
Hi everyone,

Thanks for your reports - we're aware of this issue and will try to resolve it as soon as we can.
Three weeks later...:(
Last edited by xoGORILLEox on Nov 5, 2018, 12:21:03 PM
Oh so this is a bug? I couldn't figure it out last night.

Shame it's probably going to get ignored :(

quite annoying because how do you know which nodes to go to unless you hover over 100's of them?
The fix for this is included in the upcoming patch that we're currently working on.
"
Jeff_GGG wrote:
The fix for this is included in the upcoming patch that we're currently working on.


Good to hear - and -

your're back - good to know

Not sure if you were away on vacation or enslaved to PS4 launch (or other).

But when you go silent, I start to worry about the future of POE on Xbox.
Cool ;)

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info