Türkler ve Türkçe bilenler buraya
Poe Türkiye içinde tüm diğer online oyunlara nazaran hatırı sayılır bir oyuncu kitlesine sahip. Nitekim bu oyuncu kitlesinin bir iletişim ağı oluşturması tüm oyuncular açısından her konuda yardım alabilme getirisi sağlayacaktır. Fakat bunun sağlanabileceği bir ortam bulunmadığından, kişisel olarak bir 'Facebook sayfası' kurmuş bulunmaktayım. Facebook üzerinden bir sayfa kurmayı tercih etme sebebim herkesin ulaşımına açık olmasıdır. Lütfen katılın. Kişisel olarak hiçbir çıkarım yok fakat oyun içinde iletişim kurarak ilerleyebileceğim insanlar ile tanışabilmek ve grup halinde daha ileriye adım atabilmeyi çok istiyorum.
Önemli bir not olarak: Bu sayfa kesinlikle resmi bir sayfa değildir; oyun kurucuları ile bir hak talebi olmadan kurulmuş kişisel bir sayfadır ve amacı sadece Türk oyuncuların oyun ile ilgili iletişim kurmasını sağlamaktır. Sayfa linki: https://www.facebook.com/pages/Path-of-Exile-TR/292177430956075?fref=ts İlgilerinizi ve ''iyileştirici'' eleştirilerinizi bekliyorum arkadaşlar, Şimdiden teşekkürler. Neden yaşıyorsun? Last edited by Jideament#2792 on Jun 14, 2014, 3:09:52 PM
This thread has been automatically archived. Replies are disabled.
|
![]() |
" “Too often we underestimate the power of a touch, a smile, a kind word, a listening ear, an honest compliment, or the smallest act of caring, all of which have the potential to turn a life around.”
—Leo Buscaglia Contact support@grindinggear.com to report issues relating to the game or forum. Thanks! My beloved pets.... ![]() |
![]() |
nice Google Translate, Peachii :)
can we please get Ignarsol here to translate this properly? Alva: I'm sweating like a hog in heat
Shadow: That was fun |
![]() |
Use URL tags, I'm too lazy to copy and paste the link.
|
![]() |