Latvian community Beta keys discussion

Kurš no Latvijas ir ticis iekšā beta testēšanā?
Who is in beta testing from Latvia?
:) ;)
Sēžu un gaidu jau no 2011 :D Cerība vēl ir :D

w8 since 2011 :D Still have a hope... :D
Es arī no 2011 gaidu :) Public Weekend pagaaja ļoti ātri nepaspēju pamēģināt :(

Last edited by batmalis#5718 on Apr 10, 2012, 5:20:13 PM
Nezmaz nerunā... iekrita darbs ap to laiku tpc nesanāca kā gribēju.. da pašol nahuj viņi, sēdēšu un gaidīšu savu random key... apnika lasīt un piedalīties vissādos sūdiņos :D
es vienmēr tieku tikai open beta. Beta key vienmēr pajiet garām, bet visu laiku domāju: 'šajā spēlē 100% tikšu' un sēdi gadu, divus ...
Nemaz nerunā :D Kā es minēju ka cerība manī vēl ir.. tas bija pārnestā nozīmē :D

Sēžu tgd un testēju Firefall betu, esmu pašlaik tīri apmierināts :D
:D
Last edited by batmalis#5718 on Apr 11, 2012, 4:26:19 AM
Gribētu redzēt statistiku, kurā valstī viss vairāk ir tikuši betā. Jaunzēlande laikam būtu topā :) vai ASV varbūt pat Dienvidkoreja. Dienvidkoreja jau baigie geimeri un online fani :)
Nezz vai Latvija vispār paspīdētu topā :)
Tas baigi atkarīgs no spēles žanriem, bet zinot latviešus. tad viss ticamāk ka mēs ierindojamies ļoti zemā vietā pie betām/alphām utt... jo lielākā daļa nevēlās palīdzēt,vai kā savādāk...

Kā arī ļoti novēlota informācija nonāk pie mums, protams ja neesi kaislīgs youtube gameplay fans vai arī nelasi bieži to pašu gamevision.lv vai kādu citu saitu...Kaut arī brīžiem ar novēloto informāciju var palaist garām ļoti noderīgas lietas... fuck u banana valstele... :D

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info