Greek Fansite Development - Need Support

Καλησπέρες σε όσους παίζουν κατ'αρχήν όπως και σε όσους θέλουν να ξεκινήσουν αλλά τους φένεται βουνό από την δυσκολία...

Σκεφτομουν καιρό να φτιάξω fansite αποκλειστικά για το PoE και πλήρως εξελληνισμένο όπου θα έχει αναλυτικά τα πάντα (όσα γνωρίζουμε τουλάχιστον) μεθόδους για builds, guides για τους αρχάριους και όχι μόνο και γενικά θα είναι σαν ένα wiki για ότιδηποτε υπάρχει στο game, καθώς θα έχει και φορουμ για να κάνει πιό εύκολη την ζωή μας! (group/trades/etc) :)

Είναι γνωστό ότι το PoE είναι αποκλείστικα για "κλειστό hardcore community" όπως και το μεγαλύτερο ποσοστό μετά τα πρώτα 30-40lvl τα παρατάει γιατί δεν ξέρει: γιατί ξεκινάει από την εκάστοτε class, τι να φορέσει από items, τι passive points να βάλει και πολλά ακόμη, που όλη η φάση του φένεται πολύ δύσκολη και χάνει το ενδιαφέρον να συνεχίσει...

Είμαι 100% σίγουρος ότι δεν είναι για όλους αυτά του είδους τα παιχνίδια και πόσο μάλλον όταν είναι τόσο hardcore από μόνο του (ηλικιακά άτομα από 28+ καταλαβαίνουν τι εννοώ βλ.D2)


Εν κατακλείδι, το PoE το αξίζει με το παραπάνω αλλά το γνωρίζω από πριν ότι πάλι λίγοι και καλοί θα είμαστε...
θα ήθελα να ακούσω και την δική σας γνώμη στο θέμα αυτό, αν σας αρέσει η ιδέα κλπ..
Beta Member Since 2010
Αφού ψήνεσαι να το κάνεις σε βλέπω, τι κάθεσαι και ρωτάς εμάς;

Καλή τύχη με το site :)
I'm a forum warrior, i was born to post, raised to defend my league. Now my post has been removed, chained and exiled by mods who Ban. Ban is my brother; i do not fear it. I see it in the eyes of men and beasts that i troll. It will take me to play the actual game when i am ready and i am not ready.
Άντε περιμένουμε !
Καλή ιδέα!Είμαι άσχετος όσο αφορά το αντικείμενο,θα θελα να βοηθήσω πάντως!
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/417287 - Poutsos Flicker Nuke Shadow
Μπράβο !!! :D

IGN = Tominsideeeee

http://poegreece.com/

enjoy :)
Beta Member Since 2010

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info