PoE Shops Indexer — search for items with ease

"
benchwarrior wrote:
Currently having an issue searching for items using the import function. When I copy paste into the import box the mods come up as usual, however no items show. I can reduce it down to one mod on an item and reduce that further to look for a stat with 1. i.e. +1 to accuracy rating. Still get nothing. If I manually enter the mods I can find items. One workaround I've found is to turn the online only function to On. It is off by default with this issue. Anyone know of any fixes? I've tried clearing cache, and using another browser, I'm still having this issue. It has been several days now.


Search URLs?
http://poe.trade/search/ihiherikurikok
^^^^ started out as
http://poe.trade/search/gamikanohomamo

It doesn't seem to happen if it can find a similar item. Only if I have to start removing mods.
For instance this is an item I have up for trade and when I import the information it comes up just fine. http://poe.trade/search/aramkitahamena
Last edited by benchwarrior on Feb 6, 2019, 2:35:04 PM
"
benchwarrior wrote:
http://poe.trade/search/ihiherikurikok
^^^^ started out as
http://poe.trade/search/gamikanohomamo

It doesn't seem to happen if it can find a similar item. Only if I have to start removing mods.
For instance this is an item I have up for trade and when I import the information it comes up just fine. http://poe.trade/search/aramkitahamena


Thanks, it does seem like a bug. I'll try to get it fixed sometime during the next week.
No problem, happy to help. And thank you, for putting in the time to get poe.trade up and keeping it running.
Last edited by benchwarrior on Feb 6, 2019, 9:15:30 PM
And again.. I have spam from the STANDARD!
What's happened??

my status:
if i search and the item shows +% phys damage added in the suffix/affix, whatever, and the damage listed for the item is xxxx.... is that damage the stock damage for the weapon, or the listed damage + % added damage?
Last edited by CarphuntinGod on Feb 7, 2019, 8:32:18 PM
got a bug, posted 12 gilded sulphite for 440chaos, checked the shop multiple times and it was posted correctly, no sale and I logged off of poe game for like 30 min and came back then it reversed the offering to make it 440 gilded sulphite for 12 chaos, doesnt seem to change despite deleted then reposting my shop
Those long running scripts on the trade site is wrecking the site ---long freezing spots and then not working-- reload -- same crap -- common man get it right -- its an awesome addition to POE -- don't let add scripts ruin it .... BOOOO
"
Stacx wrote:
Those long running scripts on the trade site is wrecking the site ---long freezing spots and then not working-- reload -- same crap -- common man get it right -- its an awesome addition to POE -- don't let add scripts ruin it .... BOOOO


Yeah. I don't know whats wrong, but poe.trade is almost completely broken for me. I have tried Firefox, Chrome and Edge, but any of those are broken. "Add mod"-button does not work and "Show search form" is also broken. iPad is the only thing that seems to work normally in my case.

I have tried with every extension off and I don't use ad block. I only use latest firefox and Privacy badger+Decentraleyes.

Here is latest chrome after factory reset: https://imgur.com/a/34Tnk1p
and another one https://imgur.com/a/CPY2M48

Thank you!
Last edited by zetbo on Feb 10, 2019, 9:19:51 AM
Anyone else having problems getting their stock # to show in currency trade? Can't list my scarabs properly because they show up on trade with no quantity descriptor.
Mirror Service Thread: (Rage Arch Synthesized Spine Bow: 693 pdps, +1 arrow, 1.57 aps, phys impale/ts gear, #1 ES stygian, and more)
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1764079

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info